Hey Ladies!! Nak T-Shirt free tak?? | .:: ZULAIKHA ::.

.::duit sewa rumah::.

Monday, April 19, 2010

Hey Ladies!! Nak T-Shirt free tak??

Masa tengah study tadi, Zu rasa mengantuk. Biasa la kan.. so bukak la blog. Tengok chat box ada mesej dari sis Dahlia. Dia cakap "Ladies Blogger Only… Nak Tshirt free tak?" maka, dengan kelajuan maksimum zu terjah blog sis ni. Ok. Sikit - sikit dah la...

-------------------------------------




Mahukan T-Shirt netQueen edisi terhad ini? Edisi terhad ini hanya bagi setiap 100 pendaftaran pertama sebagai ahli netQueen sahaja. Jadi bagaimanakah caranya mahu mendapatkan T-Shirt ini? - netQueen


100 keahlian pertama?? mak aih..sempat ke ni?? tak pe la.. bedal jek.

Ok. Apa perlu zu buat??
1. Daftar sbg ahli netqueen.-dah.
2. Masukkan blog netqueen dalam blog list. -dah.
3. Buat entry tentang netqueen. -errk.. entry ni boleh tak kak??
4. Letakkan gambar banner netQueen di side bar & link back - dah
5. Promotekan netQueen  kepada 5 rakan blog anda.-dah
6. Tinggalkan komen. -jap lagi

ok lah. kalau korang nak join gak. meh klik sini [sini laaa]

tenkui...

4 127 comments:

Kapten said... [Reply to comment]

aku nak lelaki punya

zulaikha said... [Reply to comment]

@kapten:
kalau nak laki punya, kena tanya netQueen. Request la.. mne tau ada.. =)


p/s: kalau ada, leh saya join lagi.. ekekk...

nawza_terbaek said... [Reply to comment]

ala..girl je ke yg dapat???ahaha..tuk laki xde??

zulaikha said... [Reply to comment]

@wan:
kalau nak untuk laki, request la kat netqueen. Kot2 beliau nak bagi baju untuk laki plak.. hehe

Related Posts with Thumbnails

.::sejarah penulisan::.